Aanbod

Pedicure behandeling  
De pedicurebehandeling kan bestaan uit  het verwijderen van eelt, likdoorns, het op de juiste wijze knippen en frezen van nagels en nagelproblemen oplossen. Het geven van adviezen en het opsporen en zoveel mogelijk wegnemen van de klachten behoort ook tot mijn taak. En als verwennerij is er na afloop van de behandeling een fijne afsluiting voor de cliënt met een verzorgende créme. 

Nagelcorrectie 
We verlangen allemaal naar mooie en verzorgde voeten waarmee we, als het klimaat het toelaat, kunnen  uitpakken.
De nieuwste ontwikkelingen en moderne technieken laten ons momenteel toe naar blijvende, individuele oplossingen te zoeken binnen het kader van de cosmetische voetverzorging.

Wilde-Pedique plus is een professioneel concept waarmee beschadigde teennagels,mycosenagel (schimmelnagels) etc. gecorrigeerd kunnen worden en waarmee een blijvend en perfect resultaat nagestreefd wordt. 

Met Wilde-Pedique plus kunnen teennagels, geheel of gedeeltelijk hersteld worden op een cosmetisch verantwoorde wijze.
Wilde-Pedique plus is een 1-fase lichthardende kunststof die, na oordeelkundig te zijn aangebracht, onder een speciaal hiervoor ontwikkelde polymerisatielamp uitgehard dient te worden. 

Wilde-Pedique plus is een bijzonder elastische kunststof die zich optimaal aanpast aan alle bewegingen van de voet of de teennagel.
Dit betekent dat een voetnagelcorrectie met Wilde-Pedique plus op geen enkele wijze als storend wordt ervaren.
Wilde-Pedique plus past perfect bij de natuurlijke nagel. 

Gelnagels    

Cosmetische voetbehandeling (parfum,scrub,masker,crème) 

Harsen bovenbenen+onderbenen
Met mooie gladde benen de lente en zomer in, dat kan door middel van beenharsen. Als de benen geharst worden, blijven de haren langer weg doordat de haren uit de haarzakjes verwijderd worden. 

De warme hars wordt op de huid aangebracht. Vervolgens wordt hier overheen een strip stevig aangedrukt, zodat de hars mét haartjes verwijderd kan worden. Zo behandel ik beide benen.
De harsresten worden met speciale olie verwijderd. Als dat gebeurd is moet de huid weer tot rust komen. Dit kan door de huid met rustgevende crème in te smeren en te masseren. 

Tips:
Voor het harsen: geen crème of olie op de benen smeren. Het is beter om geen strakke kousen, sokken, panty’s of broek te dragen vóór het harsen. Het haar wordt dan te plat op de huid gedrukt. 

Na het harsen: het is beter de huid wat rust te gunnen en de eerste 2 dagen niet in de zon of onder zonnebank te gaan liggen. Ook is het beter om de eerste dag niet in de sauna te gaan. Om het ingroeien van haartjes te voorkomen kan men de huid regelmatig scrubben (niet de eerste 2 dagen). Men verwijdert hierdoor de dode huidcellen, zodat opeenhoping zoveel mogelijk voorkomen wordt. 2 dagen voor harsen niet meer scrubben, omdat de huid dan te gevoelig wordt.

Print deze pagina Print deze pagina